Viikkokisat

”Mitähän nuo viikkokisat on? Voikohan tuonne osallistua kuka vaan? Emmää tuola pärjää ja tiiä ees sääntöjä, miks menisin? Mistä sielä ees kisataan”

Kuullostaako tutulta? Viikkokisat kiinnostaisivat, mutta ei ole oikein tietoa, että mitä, missä, milloin ja kenelle? Tässä olisi hiukan tietoa ko. skaboista.

Milloin: Joka tiistai klo 18:00. Paikalle viimeistään 17:45. Poikkeuksista ilmoitetaan kotisivuilla.

Missä: Ylivieskan Frisbeegolf -radalla. Kokoontuminen seuran klubitalolla (puttikorin vieressä oleva parakki).

Kenelle: Kaikille jotka ovat kiinnostuneet hyvästä heittoseurasta ja pienestä kisaamisesta frisbeegolffin parissa. Haluavat kehittyä heittämisessä ja oppia lajista lisää. Kisoissa on käytössä viralliset säännöt, mutta mitään ei tarvitse opiskella etukäteen. Säännöt kyllä kerrotaan kisan yhteydessä ja kokeneemmat opastavat.

Ilmoittautuminen: Frisbeekarhujen kisakoneessa. Ilmoittautuminen auki aina viikkoa aiemmin (ke-ma).

Osallistumismaksu: Ensimmäiset 2 kisaa ovat ilmaiset (tasoitustuloksen saamiseksi) ja tämän jälkeen 3€.

Miten kisataan: Porukka jaetaan 3-4 hengen ryhmiin arpomalla. Näillä ryhmillä kierretään yksi 18-väylän kierros ja lasketaan tulokset. Jokainen pelaaja osallistuu automaattisesti sekä raakatulos-, että tasoitustulos -kisaan

Palkinnot: Osallistumismaksuista menee Hole In One -pottiin 1€ / osallistuja. Loput osallistumismaksut jaetaan takaisin palkintoina: parhaan raakatuloksen tekijä saa 40% rahoista. Parhaan tasoitustuloksen tekijä 40% ja toiseksi paras tasoitustulos 20%

Holaripotti: (Hole in One -potti) Joka kisasta kerätään siis jokaista osallistujaa kohti 1 euro holaripottiin. Potti kasvaa niin kauan, että hole in one heitetään, eli potin vie kuka tahansa joka heittää holarin viikkokisojen aikana.

Yhteenveto: Miksikö tulla mukaan? Pelkästään jo loistavan porukkahengen takia ja oppimaan lisää loistavasta lajista. Pieni kisaaminen on myös aina mukavaa vaihtelua siihen ”perusnakkeluun” sen saman kaveriporukan kanssa. Tule ja koe!

Kysymyksiä viikkokisoista voi vapaasti esittää Frisbeegolf Ylivieska -facebook ryhmässä