Uutiset

Kulunut vuosi ja seuranmestaruus

Vuosi on ollut kiireinen Frisbeekarhujen osalta vaikka emme ole tiedottaneet asioista verkkosivuilla. Tässä pieni tietopläjäys mitä seurassamme on tapahtunut kuluvan vuoden aikana. Kesän aikana on järjestetty vuosittaiset Käenpesä Cup (Seuramestaruus kilpailu), Kärkkäinen Open sekä muita pienempiä kisoja. Jotkut ovat ehkä kuulleet jo että olemme aloittaneet rakentamaan uutta Frisbeegolfrataa Ylivieskaan. Radan on suunnitellut Pasi Koivu, suomenmestari vuosimallia 2013 ja 2015. Rata tulee Ylivieskan ja Nivalan välissä olevalle Huhmarkallion ulkoilualueelle. Radasta tullaan tiedottamaan lisää mm. Facebookissa kunhan projekti etenee lisää.

Käenpesä-Cup 2017 (Seuramestaruus kilpailut) järjestettiin 2.-3.9.17, TD:nä toimi Emmi Kivi ja Juha Hietapelto.

Seuramestariksi vuosimallia 2017 nousi Pasi Törmälehto vaikka vahvasti aloittanut Marko Kortet johti kahden kierroksen jälkeen kilpailua. Toiseksi tuli Antti Kortesmaa ja kolmanneksi Oskari Saukko.

Kuvassa lopputulokset 4. kierroksen jälkeen.

 

 

 

Kilpailussa pelattiin 4 kierrosta, joista 3 ensimmäistä muokatulla radalla jonka suunnittelivat kilpailun TD:t Emmi ja Juha. 4. kierros pelattiin Ylivieskan liikuntapuiston kiinteällä radalla.