Liittyminen jäseneksi

Miksi liittyä seuran jäseneksi? Seuran jäsenenä tutustut nopeasti muihin lajin harrastajiin ja saat tukun uusia ystäviä lajin parista. Lajissa kehittyminen on myös huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kun lähtee kiertämään rataa pidempään harrastaneiden kanssa! Saat myös seuraetuuksia, josta tarkemmat tiedot löydät täältä: Seuraetuudet

 

Liittyminen seuran jäseneksi kaudelle 2018

Kaikki uudet lisenssitilaukset tehdään 2018 lähtien SuomiSportissa. Jäsenseuran kautta lisenssiä ei voi enää hankkia. Älä maksa suoraan jäsenmaksua tai lisenssiä seuran tilille.

Suomisport ohjeet:

1. Kirjaudu ensin Suomisportiin osoitteessa https://www.suomisport.fi. Et tarvitse erillisiä tunnuksia, vaan kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella tai puhelinnumeron avulla. Kirjautumisen jälkeen seuraa ohjeita.

2.  Liity jäseneksi Ylivieskan Frisbeekarhuihin yläpalkin ”Liity jäseneksi seuraan” -linkistä. Etsi Ylivieskan frisbeekarhut haun avulla ja osta tarvitsemasi seurajäsenyys:

Ylivieskan Frisbeekarhut SuomiSport

3. Jos tarvitset kilpailulisenssin, voit ostaa sen kohdasta ”Osta lisenssi”.  Seuraa ohjeita ja suorita maksu.

4. Jos ostit kilpailulisenssin niin liitä PDGA-numerosi Suomisportin profiilitietoihin. Kun olet kirjautuneena Suomisport -tiliisi, niin löydät profiilisivuiltasi ”Lajikohtaiset lisätiedot”, jonka alta pitäisi löytyä tekstikenttä johon voit syöttää PDGA-numerosi.

Lisäohjeita löydät myös SFL suomisport infosivuilta:

http://frisbeegolfliitto.fi/suomisport/